Kimmo Timonen ja Antti Mäkinen puivat tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa mm. U20-kisojen sensaatiopelaaja Connor Bedardin arvoa tulevan kesän vaurastilaisuudessa.

Mäkinen ehdottaa, että mikäli Arizona Coyotes voittaisi varausloton, kannattaisi Toronto Maple Leafsin tarjota Auston Matthewsia vaihdossa ykköskierroksen varausvuorosta – toisin sanoen Bedardista.

Timonen sen sijaan nostaa esiin muutaman kysymysmerkin liittyen hehkutetun Bedardin kykyihin.

– Ymmärrän, että ihmiset kehuu Connor Bedardia. Mutta siellä on paljon tekemistä. Ensinnäkin puolustushalukkuus. Ei ole hirveän halukas puolustamaan. Ymmärrän, että hän elää kiekolla ja pystyy tekemään juttuja kiekolla, mutta sitten kun hypätään NHL-tasolle, niin se puolustushalukkuus ei tule riittämään, Timonen lataa.

NHL-legenda löytää Bedardin pelaamisesta myös toisen kehityskohdan.

– Toisena liike ja luistelu. Veikkaan, että se ei tule riittämään ihan olemaan NHL:n top 3 -pelaaja. Heitän kovan veikkauksen tässä, mutta niin mä näen. Luistelua ja liikettä pystyy kehittämään kovalla työllä, mutta se voi olla NHL-tasolla pienimuotoinen ongelma, Timonen lataa.

Voit kuunnella jakson kokonaan täältä.