Siirtolistan kautta Nashville Predatorsista Seattle Krakenin riveihin joulukuussa siirtynyt Eeli Tolvanen jatkaa tulikuumassa vireessä.

Uudessa seurassaan ensimmäiset viikot katsomossa istunut Tolvanen on nyt päässyt pelaavaan kokoonpanoon viisi viidessä viimeisessä ottelussa, joista Kraken on napannut yhtä monta voittoa. Suomalainen oli vireessä jälleen tiistain vastaisena yönä, kun hyökkääjä iski joukkueensa ensimmäisen ja voittomaaliksi jääneen osuman 4-0-vierasvoitossa Montreal Canadiensia vastaan. Tolvanen toimi vielä syöttäjänä 3-0-maalissa.

Tolvasen tehotilasto viidessä Kraken-ottelussa näyttää nyt komeaa lukemaa 3+2.

Neljä viimeistä otteluaan vieraskaukalossa pelanneen Krakenin pitkä vierasrundi jatkuu vielä kolmen ottelun ajan. Joukkue on tällä hetkellä matkalla kohti seurahistoriansa ensimmäistä pudotuspelipaikkaa. Ero viivan alla olevaan Nashville Predatorsiin on kuusi pistettä.