Chicago Blackhawksin on uskottu kauppaavan seuraikoninsa Patrick Kanen lähes varmuudella NHL:n siirtotakarajalle tultaessa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman pudottaa tuoreessa 32 Thoughts -podcastinsa jaksossa uutispommin, joka yllättäisi toteutuessaan kaikki NHL-seuraajat.

– Liikkeellä on huhu, jonka mukaan Kane kärsii jonkinlaisesta vammasta, joka on hoidettava pois alta. Huhun mukaan vamma saattaa vaatia jonkinlaisia toimenpiteitä, Friedman paljastaa.

– Ehkä ratkaisu on se, että Kane ja Blackhawks solmivat yksivuotisen jatkosopimuksen, hän päättää kautensa ennenaikaisesti ja palaa ensi kaudella takaisin terveenä, jolloin siirtospekulaatiot käynnistyisivät alusta. Tämä on vain oma arvioni, Friedman täräyttää.

– Rehellisesti sanottuna se, että hän alisuorittaisi loukkaantumisesta johtuen, vahingoittaa kaikkia. Häntä itseään, häntä kaupittelevaa Blackhawksia sekä seuraa, joka olisi mahdollisesti kiinnostunut pelaajasta.

Kane, 34, on iskenyt kuluvan kauden 37 ottelussa vain seitsemän maalia ja 27 tehopistettä. Jos Blackhawks ei kauppaa tähteään siirtotakarajalle tultaessa, on tällä mahdollisuus vaihtaa kesällä seuraa ilmaiseksi vapaana agenttina.

LUE MYÖS: Henri Jokiharju paljastaa Kimanttia-podcastissa: Tällainen joukkuekaveri Patrick Kane oli – ”90-prosenttisesti se oli sitä…”