Florida Panthers on valmis luopumaan kovaotteisena puolustajana ja taklaajana tunnetusta puolustaja Radko Gudasista, kertoo NHL-toimittaja Allan Mitchell.

Mitchellin mukaan ainakin Edmonton Oilers on jo tiedustellut 32-vuotiaan tshekkikonkarin mahdollista siirtohintaa. Oilers on etsinyt kuumeisesti leveyttä puolustukseensa pudotuspelejä ajatellen. Panthers puolestaan on joutunut yllättäen tukalaan asemaan pudotuspelipaikkansa suhteen. Viidestä viimeisestä ottelustaan vain yhden voittanut pantterinippu on pudonnut jo kahdeksan pisteen päähän idän viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Aiemmin urallaan Tampa Bay Lightningia ja Philadelphia Flyersia edustanut Gudas pelaa Panthersissa nyt kolmatta kauttaan. Puolustaja on kerännyt kuluvan kauden 28 ottelussa tehot 2+4. Miehen kolmivuotinen, 2,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.