Columbus Blue Jackets koki viime yönä 1-4 tappion Pittsburgh Penguinsille. Häviö tuli, vaikka Columbus loi ottelussa enemmän maalipaikkoja ja laukauksetkin menivät sinitakeille.

Elvis Merzlikins pelasi ensimmäisen ottelunsa loukkaantumisen jälkeen Columbuksen maalilla. Hän pelasi varsin vahvasti alkukauden suoritustasoonsa nähden, mutta lahjoitti maalin Pittsburghille kolmannen erän lopulla, kun Columbus metsästi kavennusta.

Merzlikins oli luistelemassa vaihtopenkille, kun Patrik Laine menettikin lepsulla pelaamisellaan kiekon hyökkäyssinisellä. Latvialaisvahti ei seurannut tilannetta kunnolla, vaan jatkoi vaihtopenkille luistelua. Merzlikins huomasi tilanteen liian myöhään, kun Pittsburgh-pelaaja oli jo keskialueella, eikä kovasta yrityksestään huolimatta ehtinyt enää kiekon tielle.

Merzlikinsin kausi on ollut todella vaikea. Hän on pelannut 10 ottelua torjuntaprosentilla 86,62.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Ladies and gentlemen, Elvis [Merzlikins] was just about to leave the building...