Carolina Hurricanes haki 4-2-vierasvoiton Los Angeles Kingsistä Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Hurricanesin kolmannen maalin ja samalla voittomaalin viimeisteli Sebastian Aho. Joukkueen ykkösketju värkkäsi upean maalin, kun ensin Seth Jarvis kuskasi kiekon hyökkäysalueelle ja pisti sen Martin Necasille. Tämä löi liinat kiinni ja jakoi kiekon maalin edustalle, johon Aho oli noussut. Suomalaistähti otti kiekon rystyllä haltuun ja laittoi sen kämmeneltä maaliin.

Kyseisen maalin myötä Aho on nyt tehnyt NHL-urallaan 192 täysosumaa. Hän nousi Hurricanesin seurahistorian maalipörssissä jaetulle kahdeksannelle sijalle tasoihin Pat Verbeekin kanssa. Tilaston kärkipaikkaan Aholla on vielä matkaa, nimittäin siellä komeilee Ron Francis 382 tehdyllä maalillaan. Kyseiseen tilastoon on laskettu mukaan myös Hurricanesin edeltäjä Hartford Whalers.

Tämän kauden 25 otteluun Aho on viimeistellyt kaikkiaan tehopisteet 10+16=26.

Näet Ahon maalin alta tai täältä.

Carolina Hurricanes

@Canes
You knew Seabass was going to score 😏