Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner onnistui kaksi kertaa maalinteossa joukkueen edellisessä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan, jonka se hävisi lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 3-4.

Samalla Marner onnistui tekemään komean seuraennätyksen. Hän venytti pisteputkensa peräti 19 ottelun mittaiseksi, joka on Toronton seurahistorian pisin pisteputki. Aiemmin seuraennätystä pitivät hallussaan Darryl Sittler ja Eddie Olczyk, jotka iskivät pisteitä 18 peräkkäiseen peliin.

Pisteputkensa aikana Marner on viimeistellyt tehopisteet 9+17=26. Hän on jäänyt tällä kaudella vain kahdessa ottelussa ilman tehopisteitä. Kaikkiaan Marner on kasannut tämän kauden 26 otteluun tehopisteet 10+21=31.

NHL

@NHL
19 IN A ROW! 🍁

Mitch Marner (@Marner93) sets a @MapleLeafs franchise record by registering a point in 19 straight games, passing Darryl Sitter and Eddie Olczyk.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
Magic meets history 🪄

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
MITCHY STRIKES AGAIN!