San Jose Sharksin tähtipuolustaja Erik Karlsson pelaa muutaman vaisun kauden jälkeen jälleen loistavaa kiekkoa.

27 ottelussa peräti 33 (11+22) tehopistettä takonut ruotsalainen on joukkueensa alkukauden ylivoimaisesti tehokkain pistelinko. 11,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan taiturin kauppaaminen toisaalle saattaa hyvinkin tulla kyseeseen lähempänä siirtotakarajaa.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty miehen paluuta Ottawa Senatorsiin, joka etsii parhaillaan uusia omistajia. Karlsson jätti seuran ovet paukkuen syksyllä 2018.

– En osaa sanoa, se on vielä kaukainen ajatus. Tällä hetkellä olen vain iloinen ollessani täällä ja saadessani pelata sillä tasolla, jolla olen, Karlsson kommentoi Ottawa-huhuja TSN:n Senators-sisäpiiritoimittaja Claire Hannalle.

Karlsson myöntää silti epäsuoraan siirron olevan mielessä.

– Haluan voittaa. Se on syy, miksi aloitin urheilun lapsena. Itkin jokaisen tappion jälkeen. En tee sitä enää, mutta voittaminen on se mitä haluan. Nuorempana ajattelet, että sinulla on loputtomasti aikaa etkä ymmärrä, kuinka nopeasti aika lentää. Toivottavasti saan vielä ainakin mahdollisuuden voittaa, Karlsson toteaa Sportsnetille.

32-vuotiaan puolustajan nykyinen sopimus umpeutuu vasta kesällä 2027. Miehellä on sopimuksensa loppuun asti täysi siirtopykälä, joten avaimet siirron suhteen ovat loppupeleissä puolustajan omissa käsissä.