Philadelphia Flyersin farmiseura Lehigh Valley Phantomsin kanssa marraskuun puolivälissä testisopimuksen solminut Artem Anisimov on pelannut AHL:ssä nyt viisi peliä tehoin 2+1.

Flyers olisi tiettävästi valmis palkkaamaan 34-vuotiaan keskushyökkääjän loppukaudeksi. Elliotte Friedmanin mukaan asiassa on kuitenkin yksi, varsin harvinainen syy.

– Joukkueella olisi halua tuoda joku veteraanipelaaja joukkueeseen helpottamaan loukkaantumissumaa. Erityisesti Artem Anisimov olisi tällainen pelaaja. Mutta: joukkueella on jo 50 pelaajasopimusta, joten kokoonpanoa olisi siivottava Anisimovin NHL-sopimusta varten, Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissaan.

NHL:ssä 13 kauden aikana 771 runkosarjapeliä pelannut konkarihyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä, jossa mies tehtaili Lokomotiv Jaroslavlin paidassa 27 ottelussa tehot 8+11=19. Edellisen kerran Anisimov nähtiin NHL-jäillä Ottawa Senatorsin paidassa kaudella 2020-21.

Flyers teki torstai-iltana tilaa kokoonpanoonsa passittamalla hyökkääjä Kieffer Bellowsin siirtolistalle 11 pelin jälkeen. Mikäli joku joukkue nappaa 24 tunnin aikana entisen ykköskierroksen varauksen riveihinsä, saa seura vapautettua tilaa Anisimovin sopimukselle.