Dallas Stars saalisti viime yönä 4-1 voiton St. Louis Bluesista. Dallasin kovimman työmäärän ottelussa teki suomalaispuolustaja Miro Heiskanen.

Viime otteluissa Dallasin puolustuspeli ei ole toiminut. Valmennus päätti ratkaista ongelman heittämällä Heiskasen jäälle joka toiseen vaihtoon ensimmäisessä erässä, jossa hän kellotti peliaikaa 9:44.

Toisessa ja kolmannessa erässä Heiskanen selvisi pienemmällä kuormituksella. Hänen peliaikansa koko ottelussa oli 26:03.

Heiskasen uurastus palkittiin kolmannessa erässä. Hän sai kiekon oman alueensa kulmassa ja viskasi sen usean St. Louis -pelaajan ohitse suoraan tyhjään maaliin.

Kauden 20 ottelussa Heiskanen on nyt nakuttanut tehot 3+13=16.