Danila Klimovitsh nousi salamannopeasti otsikoihin iskettyään vuoden 2021 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Valko-Venäjän paidassa kuusi maalia kolmeen ensimmäiseen peliin. 19-vuotias hyökkääjä istuu nykyään katsomossa AHL-joukkue Abbotsford Canucksin mukana.

QMJHL-joukkue Rouyn-Noranda Huskies omistaisi Klimovitshin CHL-oikeudet, mutta junioriliigaan häntä ei aiota lähettää. Agentti Dan Milsteinilla ei ole ongelmaa Vancouver Canucksin kohteluun kakkoskierroksella NHL:ään varattua asiakastaan kohtaan.

— Olen tyytyväinen Danilan varalle kaavailtuun suunnitelmaan, Milstein kertoo toimittaja Rick Dhaliwalin mukaan. Emme ole pyytäneet siirtoa, eikä hän tule pelaamaan toisessa joukkueessa tai mene junioreihin.

Klimovitsh pelasi jo viime kaudella AHL:ää 62 ottelua tehopistein 8+10=18. Tällä kaudella pistesaldo näyttää 11 ottelun jälkeen lukemia 1+2=3.