Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Henri Jokiharju on toipunut pelikuntoon. Hän on mukana joukkueensa kokoonpanossa jälleen Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä, kun Sabres kohtaa Vancouver Canucksin.

23-vuotias Jokiharju oli noin kolmen ja puolen viikon ajan sivussa peleistä ja missasi joukkueensa 11 edellistä ottelua. Hän sai kasvomurtuman, kun joukkuetoveri Kyle Okposon lähettämä kiekko kolahti epäonnekkaasti suomalaisen kasvoihin.

Jokiharju on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella neljä ottelua, joissa tilille on kertynyt yksi syöttöpiste.

Jourdon LaBarber

@JourdonLaBarber
Henri Jokiharju returns to the lineup tonight, Don Granato confirmed.

Riley Sheahan looks set to make his season debut. He skated on a line with Rasmus Asplund and Vinnie Hinostroza this morning.

Craig Anderson will start in goal. #LetsGoBuffalo