Ottawa Senators on saanut surkeita uutisia sairastuvalta. Kanadalaisseuran ykkössentteri Josh Norris joutuu olkapäävamman takia sivuun kaukaloista.

Ottawa Sun -lehti kertoo, että Norrisin olkapää kuvataan alkuviikosta ja sen jälkeen selviää tarvitseeko sitä operoida. Ilman leikkausta 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen uskotaan olevan sivussa aivan vähintään kaksi viikkoa. Jos olkapää kuitenkin leikataan, kestää toipuminen yleensä 4-6 kuukautta.

Norris loukkaantui lauantaina Arizona Coyotesia vastaan pelatussa ottelussa normaalin aloitustilanteen yhteydessä. Norris tajusi heti vammansa vakavuuden, paiskasi mailansa seinään ja poistui ottelusta kiehuen.

Norrisin poissaolo tietää viiden ottelun maaliputkessa viilettävällä tulokassensaatiolle Shane Pintolle lisää vastuuta Senatorsin kokoopanossa. Norrisin pelipaikalle on asetettu kuitenkin aluksi veteraani Derick Brassard.

– Onneksi meillä on Brassard. Norrisia ei kuitenkaan voi korvata. Hän on uskomaton pelaaja, joka tekee useita eri asioita kaukalossa. ”Brass” on kuitenkin täällä, joten täytyy kestää tämä ja tehdä parhaamme, olkapääleikkauksen takia lähes koko viime kauden väliin jättänyt Pinto sanoi Ottawa Sunin haastattelussa.

Norris oli viime kaudella Senatorsin paras maalintekijä 35 osumallaan. Tällä kaudella nuori sentteri on tehnyt viidessä ottelussa tehot 1+1.