Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthersin jatkoajan jälkeen loppulukemin 3-2 Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Ottelun avausmaalin iski ylivoimalla Lightningin supertähti Steven Stamkos, jonka alkukausi on ollut vahva. Viiteen otteluun Stamkos on mättänyt jo tehopisteet 7+2. Hän on maalipörssin kärjessä ja pistepörssissä neljäntenä.

Stamkos pääsi ensin ylivoimalla laukomaan kertaalleen, mutta Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen blokkasi laukauksen. Tämän seurauksena Luostarisen maila hajosi kahteen osaan. Hän lähti välittömästi kesken alivoimapelin hakemaan uutta mailaa vaihtoaitiosta. Tämä peliliike avasi Tampalle hetkellisen viidellä kolmea vastaan -tilanteen, jonka joukkue käytti armotta hyödykseen. Nikita Kutsherov pääsi levittämään poikittaissyötön Stamkosille, joka tykitti kiekon vastustamattomasti verkkoon.

Luostarinen jäi ottelussa pisteittä. Hän on tehnyt tämän kauden viiteen otteluun tehot 1+2.

Näet Stamkosin osuman alta tai täältä.

NHL

@NHL
Seven goals in five games... Steven Stamkos (@realstamkos91) ladies and gentlemen. 🔥

📺: @ESPNPlus ➡️ spr.ly/6180Mm2Wo