Amerikkalainen mediasivusto The Athletic järjesti NHL-seurojen faneille kyselyn, jossa mitattiin näiden optimistisuutta omien seurojensa alkavan kauden menestyksen suhteen.

Ykköseksi kyselyssä sijoittui Carolina Hurricanes, jonka faneista peräti 98,53 prosenttia lähtee kauteen positiivisin odotuksin.

– Tuntuu siltä, että Hurricanesilla on viimein tarvittavaa syvyyttä veteraaneista nuoriin pelaajiin. Taistelemme mestaruudesta, mikäli ykköstähtemme pelaavat tasollaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Sebastian Aho ja Andrei Svetshnikov muodostavat yhden Metropolien divisioonan tehoketjuista ja Jesperi Kotkaniemi yltää vähintään Vincent Trochekin viime kauden tehoihin. Ylivoimapeli ei saa sakata viime kauden pudotuspelien tapaan, yksi kyselyyn osallistuneista faneista näkee.

Seuraavat seurat optimistisimpien fanien listalla ovat Los Angeles Kings, Colorado Avalanche, Ottawa Senators sekä Tampa Bay Lightning.

Listan selvä jumbosija menee Philadelphia Flyersille, jonka kannattajista vain 1,7 prosenttia lähtee kauteen optimistisin mielin. Lähes kaikkien Flyers-fanien katseet ovat jo kaukana tulevaisuudessa.

– En ole koskaan ollut vähemmän optimistinen minkään urheilulajin suhteen, eräs faneista niputti varmasti enemmistön ajatukset.

Chuck Fletcher on tuhonnut tämän organisaation ja jollain kumman tavalla hän on edelleen seuran palkkalistoilla, toinen tylyttää seuran GM:ää.

– Olisin toiveikkaampi jopa silloin, jos planeetan tuhoava asteroidi olisi tulossa meitä kohti, kolmas naulaa.

Flyersin jälkeen toiseksi vähiten odotuksia kauteen lähdettäessä on Chicago Blackhawksin faneilla. Jopa siellä positiivisia faneja oli 11,2 prosenttia.