Milwaukee on tunnettu pohjoisamerikkalaisessa urheilussa lähinnä koripallosta ja baseballista, mutta jääkiekollekin olisi selkeästi kysyntää. Minnesota Wildin ja Chicago Blackhawksin välinen harjoitusottelu sai valtaisaa kiinnostusta osakseen.

Elokuussa myyntiin laitetut liput myytiin loppuun minuuteissa. Paikallisia oli suuri valtaosa, sillä 80 prosenttia ostajista asuivat Wisconsinin osavaltiossa. Paikalle pystytetyissä fanituotemyymälöissä kerrotaan olleen todella pitkät jonot.

Suurin osa Milwaukeen NHL-faneista on Blackhawks-faneja, mutta myös muut joukkueet ovat hyvin edustettuna. Edellisen kerran Milwaukeessa nähtiin NHL-kiekkoa vuonna 1993, kun Washington Capitals ja Detroit Red Wings pelasivat siellä runkosarjan ottelun.

Harjoitusottelun tapahtumapaikkana toimi Fiserv Forum, johon mahtuu hieman päälle 15 tuhatta katsojaa. Paikkakunnalla on pelannut vuosia Nashville Predatorsin farmijoukkue Milwaukee Admirals, joka pelaa alle 10 tuhannen katsojan kapasiteetillä varustetussa jäähallissa.