Columbus Blue Jackets on lähtemässä harjoitusotteluihin kivenkovalla ykkösketjulla.

NHL-seuraa läheltä seuraavan toimittajan Aaron Portzlinen mukaan Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen on kertonut, että joukkueen tähtihyökkääjät Johnny Gaudreau ja Patrik Laine tullaan näkemään heti samassa ketjussa.

– Kokeilen heitä heti yhdessä. Haluan nähdä, onko heidän välillään kemiaa. Ei tämä rakettitiedettä ole. 

– Luulen, että kaikki uskovat heidän pelaavan hyvin yhdessä, minä mukaan lukien. Haluaisin käyttää heitä yhdessä jo aikaisin, jotta he voivat tutustua toisiinsa. He eivät ole koskaan pelanneet yhdessä, Larsen kommentoi suomenkielisen NHL.comin mukaan.

Vielä tässä vaiheessa ei ole varmaa, että kuka tulee toimimaan kyseisen ketjun sentterinä, mutta vahvin ehdokas tähän on Boone Jenner. Muita potentiaalisia vaihtoehtoja ovat Jack Roslovic ja Cole Sillinger.

Blue Jackets avaa harjoituspelikautensa Suomen aikaa sunnuntaina 25. syyskuuta ottelulla Pittsburgh Penguinsia vastaan.