Toronto Maple Leafsin megatähti Auston Matthews nostaa tutkaparinsa Mitch Marnerin koko viime kauden lopun parhaaksi pelaajaksi NHL:ssä.

Amerikkalaissentteri listasi NHL:n mediapäivillä umpitaitavan ketjukaverinsa parhaita ominaisuuksia.

– Vain taivas on rajana hänelle! Mielestäni hän on kertakaikkiaan uskomaton ja rakastan pelaamista hänen kanssaan. Mielestäni hän oli paluunsa jälkeen maailman paras pelaaja, Matthews viittaa Marnerin paluuseen takaisin pelaavaan kokoonpanoon olkapääleikkauksen jälkeen viime joulukuussa.

– Hän tuo kaukaloon laukaisu- sekä maalintekouhkaa, joka avaa minulle paljon tilaa jäällä. Hän ei ole pelaaja, joka hakee jatkuvasti syöttöpaikkaa. Kaikki tietävät, että Marnerilla on uskomaton pelikäsitys ja kyky luoda tilanteita, mikä tekee hänestä vieläkin vaarallisemman. Hänen laukauksensa on lisäksi todella tarkka. Monet kaverit laukovat ylös, mutta Marner löytää pieniä reikiä alempaa. Hän ei päihitä maalivahteja kovalla laukauksella, vaan tarkkuudella, Matthews ylistää tutkapariaan.