Edmonton Oilersin GM Ken Holland on ottanut kantaa viime aikoina siirtohuhuissa pyörineen Jesse Puljujärven tilanteeseen.

Ainakin Hollandin kommenttien perusteella Puljujärvi kuuluu tällä hetkellä Oilersin ensi kauden suunnitelmiin.

– Kausi on alkamassa ja haluan hänen jatkavan siitä, mihin hän jätti asiat viime kauden alkuvaiheilla (ensimmäiset 20 ottelua). Hän on vasta 24-vuotias – meillä on korkeat odotukset 21- ,22- ja 23-vuotiaille pelaajille. Joskus pelaajan täytyy kohdata vastoinkäymisiä, jotta hän oppii ymmärtämään mitä muutoksia pelaamiseen, kesäharjoitteluun tai muihin asioihin kannattaa tehdä, Holland kertoo The Athletic -sivuston haastattelussa.

Hollandin mukaan Puljujärvelle annetaan harjoituskaudella mahdollisuus taistella paikasta Oilersin kahdessa kärkiketjussa. Jos tulosta ei kuitenkaan tule, voi nuori suomalainen löytää itsensä nopeasti alemmista ketjuista.

– Puljujärvi aloittaa 24 ikävuoden kautensa – pystyykö hän pitämään kiinni kärkiketjun paikasta, kun joukkueeseessa on Evander Kane, Zach Hyman ja vielä kehittyvä Kailer Yamamoto, tai Ryan Nugent-Hopkins? Meillä on paljon taistelua TOP-6-paikoista. Onko hänestä kärkiketjun mieheksi? Jos ei ole, niin sitten meillä on todella hyvä kolmosketju, Holland linjaa.