Ottawa Senators on ollut tänä kesänä ahkera siirtomarkkinoilla. Joukkue on vahvistunut hurjasti viime kaudesta. Kesän aikana Ottawa on hankkinut Claude Giroux’n, Cam Talbotin, Alex DeBrincatin ja Travos Hamonicin.

Muut seurat olisivat yhä kiinnostuneita vaihtokaupoista Ottawan kanssa. GM Pierre Dorion paljasti, mitkä pelaajat muita seuroja kiinnostaisivat.

– Dorion sanoo, että viisi tai kuusi nimeä nousee esiin siirtokeskusteluissa. Ridly Greig, Shane Pinto, Jake Sanderson ja Roby Järventie kuuluvat nimiin, joista muut GM:t kyselevät. Hän ei halua kaupata ketään heistä, NHL-toimittaja Bruce Garrioch kertoo.

Suomalaishyökkääjä Järventie pelasi juuri ensimmäisen kokonaisen kautensa Pohjois-Amerikassa. Suomalaislupaus nakutti 70 ottelussa tehot 11+22=33. Hän on alunperin seuran kakkoskierroksen varaus vuodelta 2020.