Calgary Flamesiin seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin jättisopimuksella siirtyvä tähtihyökkääjä Nazem Kadri on ollut jo pitkään albertalaisseuran kiikarissa.

Asian paljasti Kadrin sopimuksen julkistamisen yhteydessä Flamesin GM Brad Treliving.

– Yritimme hankkia hänet jo hänen pelatessaan Torontossa (2019). Hänessä on uniikki kombinaatio taitoa sekä kykyä hämmentää vastustajaa, minkä lisäksi hän pelaa tärkeällä pelipaikalla keskushyökkääjänä. Hän on todella kehittänyt pelaamistaan eri tilanteissa ja aikuistunut, seurapomo viittaa kanadalaissentterin aiempiin ylilyönteihin.

– Hän voi pelata ylivoimalla, hän osaa pelata kovaa, omaa korkean taitotason, on älykäs ja operoi mielellään tapahtumien keskiössä. Juuri meidän tyylisemme pelaaja, seurapomo iloitsee.

Treliving on tehnyt vaikean alkukesän jälkeen tukun isoja hankintoja. Seurapomo on tuonut kesän aikana kaupunkiin Kadrin lisäksi mm. Jonathan Huberdeaun ja MacKenzie Weegarin, sekä sorvannut jatkosopimukset mm. Andrew Mangiapanen ja Oliver Kylingtonin kanssa.