Edmonton Oilers etsii yhä vahvistuksia joukkueeseensa, vaikka palkkakattotilanne onkin vaikea. Juuri rahapulan takia seura onkin kiinnostunut kokeneista ja edullisista vaihtoehdoista.

Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins kertoo, että Edmonton on kiinnostunut veteraanihyökkääjä Sam Gagnerista. Leavinsin mukaan kyse ei ole pelkästä teoreettisesta mielenkiinnosta, vaan GM Ken Holland on jo neuvotellut Gagnerin kanssa.

33-vuotias Gagner pelasi viime kaudella Detroit Red Wingsissä. Hän iski 81 ottelussa tehot 13+18=31. Tehotilasto jäi pakkaselle neljän pykälän verran, mikä ei ole huono saavutus, kun ottaa huomioon Detroitin todella vaikean viime kauden.

Gagner on pelipaikaltaan oikea laitahyökkääjä. Hän kisaisi siis pelipaikoista Kailer Yamamoton ja Jesse Puljujärven kanssa.

Gagner on Edmontonissa tuttu mies. Hän on Oilersin 1. kierroksen varaus vuodelta 2007. Hän on edustanut seuraa yhdeksällä kaudella.