Edmonton Oilersin superfanina tunnettu Ben Stelter on menehtynyt kuuden vuoden ikäisenä. Hän kuoli aivokasvaimen seurauksena.

Suru-uutisen menetyksestä jakoi Benin isä Mike Stelter.

– Maailma menetti todella erityisen pojan ja sankarin. Ben, olit paras poika, jota olisimme koskaan voineet toivoa ja olit paras kamuni koskaan. Siskosi olivat niin onnekkaita, että heillä oli sinunkaltainen suloinen veli. Taistelit niin pitkään ja kovasti ja selvisit monista vaikeuksista, isä kirjoittaa.

– Sinä todella muutit maailmaa ja teit paljon hyvää lyhyenä aikanasi täällä. Äiti ja minä olemme niin ylpeitä sinusta. Sinulla oli suurempi sydän kuin kellään, kenet olemme ikinä tavanneet. Sydämissämme on ikuisesti Benin kokoinen aukko, eikä elämä ole koskaan enää samanlaista ilman sinua. Olemme aivan murtuneita.

Edmonton Oilers kutsui Benin pudottamaan kiekon maaliskuussa San Jose Sharksia vastaan. Hän pääsi 5-2 voiton jälkeen pukukoppiin, ja sai joukkueelta MVP-kypärän ja takin.

Sen jälkeen Benistä kasvoi joukkueen maskotti. Kun hän oli katsomossa, joukkue ylsi kymmenen ottelun mittaiseen voittoputkeen. Hänet lennätettiin joukkueen mukana katsomaan pudotuspelisarjaa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Benillä diagnosoitiin aivokasvain kaksi kuukautta ennen hänen viidettä syntymäpäiväänsä.

Mike Stelter

@m_dan25
The world lost the most special boy and an absolute hero last night. Ben, you were the best son we could ever hope for and you were my best bud ever. Your sisters were so lucky to have you as such a sweet brother. You fought so long and hard and beat so many odds.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
We are mourning the passing of our dear friend, number one #Oilers fan, good luck charm & inspiration, Ben Stelter.

Although small in stature, Ben's impact on our team & community were massive.

Play La Bamba, baby. 💙🧡