Hyökkääjä Milan Lucicin sopimusta pidetään yhtenä NHL:n lähihistorian surkeimmista. Voimahyökkääjä solmi vuonna 2016 jättimäisen seitsemän kauden mittaisen ja 42 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Lucicin taso laski kuitenkin saman tien, eikä hän ole ollut missään vaiheessa palkkansa arvoinen.

Edmonton sai kaupattua Lucicin Calgary Flamesiin, jossa hän on pelannut nyt kolme kautta. Lucicin sopimusta on enää jäljellä yhden kauden verran, ja siirtomarkkinoilla on herännyt kiinnostusta voimahyökkääjää kohtaan.

The Boston Hockey Now’n toimittaja Jimmy Murphy uskoo, että Boston Bruins on kiinnostunut Lucicista. Murphy kertoo lähteisiinsä nojaten, että Calgary voisi pidättää osan Lucicin palkasta, jos Boston on valmis hieman parantamaan tarjoustaan.

Lucic on Bostonissa tuttu mies. Hän pelasi seurassa kahdeksan kauden ajan ja voitti Stanley Cup -mestaruuden.

Viime kaudella Lucic keräsi 82 ottelussa tehot 10+11=21. Jäähyminuutteja likaisena pelaajana tunnetulle Lucicille kertyi 84 kappaletta.