Colorado Avalanchen riveissä huippukauden pelannut tähtisentteri Nazem Kadri on edelleen ilman sopimusta tulevalle kaudelle.

Useiden seurojen kerrotaan olevan 31-vuotiaan kanadalaisen perässä. Eri lähteiden mukaan Calgary Flames olisi jo tehnyt ”megatarjouksen” Kadrin leirille. Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan sopimus albertalaisseuraan on kuitenkin kaukana toteutumisesta.

– Kadrin päätymisestä Calgaryyn: joidenkin raporttien mukaan Calgary olisi jo tehnyt ”megatarjouksen”, mutta en itse usko tähän ainakaan perjantain tietojen mukaan. Uskon, että osapuolet ovat kyllä olleet yhteydessä. Uskoakseni Flames yrittää kuitenkin olla varovainen asian suhteen, Friedman arvioi 32 Thoughts -podcastissaan.

– Jos Flames todella yrittää saada Kadrin, en usko sopimuksen olevan erityisen massiivinen. He yrittävät ajatella järkevästi sen jälkeen, mitä Johnny Gaudreaun tapauksessa kävi. Vaikka he pitävät pelaajasta ja yrittivät jo aiemmin hankkia hänet pelaajakaupalla, en usko massiivisiin tarjouksiin.

Friedman uskoo Kadrin olevan yhä vapailla markkinoilla siitä syystä, että useammat seurat yrittävät parhaillaan raivata palkkakattonsa alle tilaa tähden hankkimiseksi.

– Kuulemani mukaan Kadrin leiri odottaa tiettyjen seurojen tekevän tilaa palkkakattoonsa. Colorado on yhä mukana pelissä, kuten myös New York Islanders. Uskon, että myös jotkut muut seurat ovat kertoneet Kadrin leirille, että ”tässä on tarjouksemme, mutta tarvitsemme aikaa mahduttaaksemme sopimuksen katon alle”, Friedman arvioi.

Kadri nakutti mestaruusjuhliin päättyneellä viime kaudella pelaamissaan 71 runkosarjapelissä huimat 28 maalia ja 87 tehopistettä.