Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes on jatkanut isojen peliliikkeiden tekemistä NHL:n siirtomarkkinoilla.

Aiemmin Brent Burnsin San Jose Sharksista hankkinut Hurricanes nappasi torstain vastaisena yönä vahvistusta hyökkäykseensä hankkimalla Max Paciorettyn Vegas Golden Knightsista. Samassa kaupassa seuraan liittyy myös puolustaja Dylan Coghlan. Hurricanes antaa Vegasille vaihdossa tulevaisuuden varausvuoron.

Seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa tienaava Pacioretty täyttää talvella 34 vuotta. Mies pelasi viime kaudella 39 runkosarjapeliä tehoin 19+18=37. Hyökkääjän sopimus kattaa vielä tulevan NHL-kauden.

– Tulituen hankkiminen hyökkäykseen sekä ylivoimapeliin oli offseasonin päätavoitteemme ja Max täyttää ehdottomasti nämä vaatimukset. Hankinnan myötä saamme eliittitason maalintekijän sekä kokeneen johtajan pukukoppiimme, GM Don Waddell iloitsee.

Treidin toinen palanen Coghlan ottanee oikeakätisenä puolustajana paikan Hurricanesin kolmospakkiparista Burnsin sekä Brett Pescen takana.