Äskettäin sopimustarjouksen Columbus Blue Jacketsilta saanut Patrik Laine on mielenkiintoisessa tilanteessa. Kesken kauden 2020-21 Winnipeg Jetsistä Columbukseen vaihtaneen pelaajan tuorein sopimus loppui viime kauden päätteeksi, ja nyt tulevaisuus on aavistuksen verran hämärän peitossa.

Sinitakkien suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ei ole huolissaan sopimuksettomuudesta. Laineen sopimusta on pidetty aiemmin kaikkena muuna kuin itsestäänselvyytenä.

– En ole huolissani lainkaan. Heidän leiri haluaa pitkän sopimuksen, meidän leiri haluaa pitkän sopimuksen, Kekäläinen sanoi erään Twitterissä levinneen videon mukaan.

Whitney Harding

@WhitneyNBC4
With NHL free agency opening up tomorrow, and the #CBJ making their qualifying offers yesterday, I asked General Manager Jarmo Kekäläinen if he had a Patrik Laine contract update. @nbc4i 👇🏼👇🏼👇🏼

Vapaiden pelaajien markkinat aukevat NHL:ssä tänään, joten vastauksia suomalaishyökkääjän uran jatkokuvioihin voi tulla piankin.

Äskettäin sopimustarjouksen Blue Jacketsilta saanut 24-vuotias maalitykki on pelannut tarunhohtoisessa kaudesta 2016-17 lähtien. Vyöllä on 407 runkosarjan peliä pistein 176+151=327, 24 pudotuspeliottelun saldo on 8+8=16.