Konkarivahti Marc-Andre Fleuryn upea ura saa jatkoa. Hän on päässyt kaksivuotiseen jatkosopimukseen Minnesota Wildin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on seitsemän miljoonaa dollaria, joten Fleury tienaa kaudesta 3,5 miljoonaa dollaria.

37-vuotias Fleury siirtyi Wildin riveihin viime kauden siirtotakarajalla Chicago Blackhawksista. Hän ehti pelaamaan seurassa 11 runkosarjaottelua tilastoilla 91,0% ja 2,74. Pudotuspeleissä kokenut vahti pelasi viisi peliä tilastoin 90,6% ja 3,04.

Fleury on vuoden 2003 draftin ykkösvaraus. Hänet varasi tuolloin Pittsburgh Penguins, jota hän on edustanut valtaosan NHL-urastaan. Lisäksi Fleury on pelannut myös Vegas Golden Knightsissa. Kaikkiaan miehen tilille on kertynyt pitkän uran varrella 940 runkosarjan ottelua sekä 167 pudotuspeliottelua. Palkintokaapista löytyy kolme Stanley Cupia sekä Vezina Trophy.