Nazem Kadri pyritään yhä pitämään Colorado Avalanchen riveissä, mutta palkkakattosyistä siirtyminen muualle näyttää todennäköisemmältä. Elämänsä kauden pelanneesta sentteristä on paljon kiinnostusta, mutta vain harvalla on varaa maksaa hänen arviolta 8-10 miljoonan dollarin palkkaansa. Spekulointia tuittupäisen kanadalaisen käytiin Sportsnet 590 The Fan -podcastissä.

Yhtenä joukkueena esiin nostettiin Boston Bruins, jonka ongelmaksi Elliotte Friedman nosti tarpeen tietää, mitä David Pastrnak aikoo tehdä ensi kesään umpeutuvan sopimuksensa päätteeksi. Toisena menestyvänä joukkueena esiin nostettiin Washington Capitals, mutta vain jos Nicklas Bäckströmin epäillään lopettavan pelaajauransa.

Seattle Krakenin uskotaan olevan hyvin vahvasti Kadrin perässä. NHL:n tulokasjoukkueella on rutkasti tilaa palkkakaton alla, ja sillä on suuri tarve saada riveihinsä valovoimaisia supertähtiä.

Yllättävänä kosiskelijana toinen NHL-toimittaja Nick Kypreos mainitsee Arizona Coyotesin. Tarkoituksena on kuulemma pyrkiä osoittamaan kannattajakunnalle, että joukkue on tosissaan uudelleenrakennuksesta huolimatta.