Colorado Avalanchen mestaruuden kulmakiviin lukeutunut ykkössentteri Nathan MacKinnon aikoo viedä Stanley Cup -pokaalin kesällä kotiseudulleen Nova Scotiaan, josta on kotoisin myös miehen hyvä ystävä, Pittsburgh Penguinsissä kolme mestaruutta NHL-urallaan voittanut Sidney Crosby.

MacKinnon on aiemmin saanut seurata Crosbyn mestaruusjuhlia kutsuvieraan asemassa, joten mies aikoo nyt kutsua NHL:n pitkäaikaisen kansikuvapojan mukaan omiin juhliinsa.

– Olen ollut kännisin kaveri kaksissa hänen mestaruusjuhlissaan, joten hänen on parasta olla eniten humalassa oleva kaveri minun juhlissani, MacKinnon ilveilee Dynes Sportsille.

MacKinnonia kymmenisen vuotta vanhempi Crosby on iloinen ystävänsä saatua uralleen viimein kauan havittelemansa palkinnon.

– Olen hyvin iloinen Naten puolesta. Tiedän, kuinka paljon tämä merkitsee hänelle ja hänen perheelleen. Olen nähnyt, kuinka kova työnteko vie tähän pisteeseen ja olen iloinen hänen saadessaan palkintonsa ja että hän saa kokea sen, mitä voittaminen tuo tullessaan. Se on jotain hyvin erityistä, Crosby iloitsi ystävänsä puolesta.