Colorado Avalanchen nuori tähtipuolustaja Cale Makar palkittiin pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle jaettavalla Conn Smythe Trophylla. Hän tehtaili 20 pudotuspeliottelussa komeat tehopisteet 8+21=29 ja sijoittui pistepörssissä kolmanneksi.

23-vuotiaasta Makarista tuli näin ollen NHL:n historian kolmanneksi nuorin Conn Smythen voittaja. Nuorempana kyseisen palkinnon ovat pokanneet ainoastaan Bobby Orr vuonna 1970 (22v) sekä Serge Savard vuonna 1969 (23v). Samalla Makar on nuorin puolustaja 52 vuoteen, joka on voittanut Conn Smythen. Tuolloin kyseiseen saavutukseen ylsi nimenomaan Orr.

Makar voitti menneellä kaudella myöskin parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn. Hänestä tuli vasta NHL-historian kolmas pelaaja, joka on voittanut samalla kaudella sekä Norrisin että Conn Smythen. Aiemmin samaan ovat yltäneet Orr kahdesti (1970, 1972) sekä Nicklas Lidström kertaalleen (2002).

Hieman yli kolmen vuoden aikana Makar on ehtinyt saavuttamaan uskomattoman paljon palkintoja sekä henkilökohtaisesti että joukkuetasolla. Vuonna 2019 hän voitti Hobey Baker -palkinnon, joka jaetaan Pohjois-Amerikan yliopistosarjan parhaalle pelaajalle. Sen jälkeen hän on vienyt nimiinsä myöskin NHL:n parhaalle tulokkaalle jaettavan Calder Trophyn vuonna 2020. Nyt tuohon riviin lisätään tuoreet Norris, Conn Smythe sekä Stanley Cup. Makarista tuli ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut urallaan kaikki edellä mainitut palkinnot.