NHL:n ympärillä liikkuu paljon huhuja joukkuetta vaihtamassa olevista maalivahdeista. Yksi hyvin suurella todennäköisyydellä siirtyvistä veskareista on Ville Husso.

The Fourth Periodin mukaan mahdollisia kohteita ovat Edmonton Oilers, New Jersey Devils, Toronto Maple Leafs ja Chicago Blackhawks. Useimmin medialähteissä Husson yhteydessä on mainittu Oilers.

Semjon Varlamov oli huhuissa pitkin päättyvää kautta, mutta venäläinen pysyi New York Islandersissa. Ilja Sorokinin mentorilla on vielä vuosi jäljellä viiden miljoonan dollarin sopimuksestaan, ja Toronto Maple Leafs sekä Vegas Golden Knights olivat siirtotakarajalla kiinnostuneita venäläisen palveluksista. Edmonton Oilers on Varlamovin ei-toivottujen joukkueiden listalla, joten sinne häntä ei voi ilman suostumusta treidata. NYI Hockey Now’n mukaan 34-vuotiaasta konkarista ei välttämättä haluta edes luopua.

John Gibson torppasi huhut, joiden mukaan hän olisi pyytänyt Anaheim Ducksilta treidiä, mutta 28-vuotiaan jenkin uskotaan olevan avoin maisemanvaihdokselle. Vuoteen 2027 asti 6,4 miljoonan dollarin vuosipalkasta nauttiva Gibson on antanut Ducksille kymmenen joukkueen listan, jonka seuroihin häntä ei ilman suostumusta saa siirtää. The Athleticin mukaan Maple Leafs voisi olla kiinnostunut vuoden 2011 2. kierroksen varauksesta, ja samaan syssyyn GM Kyle Dubas toivonee pääsevänsä eroon Petr Mrazekin sopimuksesta.

Muita useasti siirtohuhuissa mainittuja veräjänvartijoita ovat Jack Campbell, Marc-Andre Fleury, Alexandar Georgijev ja Ilja Samsonov. Aiemmin mainittujen joukkueiden lisäksi Buffalo Sabres voi olla kiinnostunut hankkimaan uuden maalivahdin Ukko-Pekka Luukkosen aisapariksi.