NHL:n vapaiden päävalmentajien listan halutuin nimi Barry Trotz ei aio valmentaa tulevalla kaudella, kertoo TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger.

New York Islandersista yllättäen potkut saanut kanadalaisluotsi aikoo keskittyä seuraavan vuoden ajan perheeseensä.

– Lähteideni mukaan Trotz on päättänyt olla palaamatta välittömästi valmennushommiin. Trotz informoi Winnipeg Jetsille aikovansa keskittyä nyt perheeseensä. Trotz myönsi, että oli vaikeaa jättää käyttämättä mahdollisuus valmentaa kotikaupunkinsa joukkuetta Winnipegissä, Dreger kirjoittaa.

– Hän aikoo ottaa sen ajan, mitä tarvitsee, mutta ei sulje pois mahdollisuutta palata takaisin valmennustehtäviin.

59-vuotias Trotz valmensi Islandersia neljän kauden ajan. Ennen tätä mies toimi neljän kauden ajan Washington Capitalsin peräsimessä johdattaen joukkueen Stanley Cupin voittoon keväällä 2018. Trotz valmensi ennen Capitalsia Nashville Predatorsia peräti 15 vuoden ajan.