Colorado Avalanche nappasi viime yönä voiton Tampa Bay Lightningista ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 3-2. Colorado johtaa nyt finaalisarjaa voitoin 3-1 ja on enää yhden voiton päässä Stanley Cup -mestaruudesta.

Dramaattisesta voittomaalista vastasi Nazem Kadri. Artturi Lehkonen syötti hänet upeasti puolittaiseen läpiajoon. Kadri tinttasi kiekon maalin kattoon ja peliväline jäi jumiin maaliverkkoon. Selostajat ja pelaajatkaan eivät hetkeen tienneet, oliko kiekko maalissa vai ei.

Mikko Rantanen jatkoi ottelussa huimaa putkeaan syöttämällä joukkueensa avausmaalin. Rantanen on nyt kerännyt jokaisessa finaaliottelussa vähintään yhden syöttöpisteen. Rantasen tehot 18 pudotuspeliottelussa ovat 5+20=25.

Voit katsoa Kadrin voittomaalin alta.

LUE MYÖS: Oikeusmurha? Tampa Bayn valmentaja kävi kuumana voittomaalista: ”Sydämeni särkyy”