Tampa Bay Lightning koki viime yönä kirvelevän 2-3 tappion Colorado Avalanchelle. Tampa Bay on nyt selkä seinää vasten ja yhden tappion päässä finaalisarjan häviämisestä.

Tampa Bayn valmentaja Jon Cooper kävi todella kuumana voittomaalin jälkeen. Ottelun aikana ei ollut selvää, mikä valmentajaa kismitti.

Ottelun jälkeen kuitenkin selvisi, että Coloradolla oli ollut maalin aikana kuusi pelaajaa jäällä. Vaihdosta tullut Nazem Kadri oli ehtinyt kiekon kanssa jo pitkälle hyökkäysalueelle, kun häneen vaihtava Nathan MacKinnon oli edelleen jäällä. Kuusi pelaajaa näkyi myös ottelun virallisessa pöytäkirjassa.

– Näette kyllä, mitä tarkoitan, kun katsotte voittomaalia. Sydämeni särkyy pelaajien puolesta, koska meidän pitäisi todennäköisesti yhä olla pelaamassa, Cooper kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Voit katsoa todisteita väärästä vaihdosta alta.