Washington Capitals joutuu ensi kauteen ilman tähtisentteriään Nicklas Bäckströmiä.

15 kautta Capitalsia edustanut konkarisentteri on käynyt Washington Postin tietojen mukaan mittavassa lonkkaleikkauksessa, joka pitää ruotsalaistähden sivussa ”hyvin merkittävän ajan”. Clevelandilaisen klinikan mukaan Bäckströmille suoritetusta operaatiosta toipuminen vie tavanomaisesti jopa yli 12 kuukautta. Leikkaus saattaa pahimmassa tapauksessa jopa päättää Bäckströmin pelaajauran. Samoin kävi samanlaisessa leikkauksessa käyneelle Ryan Keslerille vuonna 2019.

34-vuotias Bäckström on kärsinyt lonkkavaivoista vuodesta 2015 asti. Viime kaudella mies huilasi tästä syystä runkosarjan kaksi ensimmäistä kuukautta ja pelasi lopulta vain 47 ottelua tehoin 6+25=31.

Capitalsin pelaajista myös puolustaja Alex Alexejev on käynyt leikkauspöydällä. Venäläisen toipumisennuste on 4-5 kuukautta.