ESPN:n NHL-toimittaja ja -asiantuntija Kevin Weekes raportoi Philadelphia Flyersin tulleen päätökseen uuden päävalmentajansa suhteen. John Tortorellan pestaamista ei kuitenkaan odoteta julkistettavan aivan lähiaikoina.

Flyers on entisen NHL-maalivahdin mukaan tarjonnut Tortorellalle sopimusta. Yhteisymmärrykseen pääseminen vaatii kuulemma vielä neuvotteluja, jotka ovat loppusuoralla.

Aikaisempien raporttien mukaan Tortorella oli Barry Trotzin ohella finaalikaksikossa kilpailussa päävalmentajan paikasta. Loogisen päättelyn seurauksena Trotz on joko kertonut Flyersille, ettei voi tehdä vielä päätöstä tai että on päätynyt toiseen NHL-joukkueeseen.

Vaihtoehtona on myös, että Flyers yksinkertaisesti näki näistä kahdesta Tortsin parempana vaihtoehtona, mutta se lienee näistä vaihtoehdoista se epätodennäköisin.