Josef Korenar oli vielä ennen tämän NHL-kauden alkua vakavasti otettava vaihtoehto Arizona Coyotesin NHL-kokoonpanon maalivahdeista. Lupaavana pidetyn, tuolloin 23-vuotiaan tshekkiläisen alitti kuitenkin varovaisimmatkin odotukset.

Yhdeksi kauden komeetoista paljastuneen maanmies Karel Vejmelkan ottaessa jopa aloittavan maalivahdin roolin NHL:n puolella Korenar haparoi AHL:ssä toden teolla. Tucson Roadrunnersissä otteluja tuli vyölle 22 kappaletta, joista voittoon päättyi vain kolme. Tilastoissa ei muutenkaan ollut hurraamista, sillä torjuntaprosentti näytti lukemia 85,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4,46.

Pari ottelun tynkää NHL:ssä ja yhden pelin ECHL:ssä pelannut Korenar ei saanut Coyotesilta jatkosopimusta, vaan palaa ensi kaudeksi kotimaahansa. 186-senttinen kassari solmi kahden vuoden sopimuksen Sparta Prahan kanssa.