Toisen kierroksen kuudennessa osaottelussa Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välillä odoteltiin jo jatkoaikaa, kun tilanne oli viimeiseen asti tasan 2-2. Darren Helm ei kuitenkaan malttanut odottaa ratkaisua niin pitkälle, vaan järkytti St. Louisissa kotiyleisöä viime hetken ratkaisullaan.

Ville Husso antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon päästäen hurjassa kiekkosateessa vain yhden maalin 50 ensimmäisen minuutin aikana. Loppuun asti Blues ei kuitenkaan kestänyt, ja 3-2-voittomaali syntyi vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Ratkaisuosuman näet alta, mutta jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Liki täsmälleen tuplasti kotijoukkuetta enemmän laukonut Avalanche eteni voitollaan konferenssifinaaleihin. Vastaan asettuu Calgary Flamesin päihittänyt Edmonton Oilers.