Carolina Hurricanesin lauantaiyön sankarit löytyivät suomalaisten parista. Joukkue on enää kahden voiton päässä jääkiekon NHL:n konferenssifinaaleissa, kun se voitti lauantaiyönä NY Rangersin 2-0 Antti Raannan ja pisteet 1+1 summanneen Sebastian Ahon johdolla. Lauma johtaa kakkoskierroksen sarjaa samoin luvuin.

Kun suomalaismolari otti 21 koppia pitäen Rangersin nollilla, on Canes päästänyt peräkkäisissä peleissä maksimissaan yhden maalin. Kerta on joukkueelle ensimmäinen sitten vuoden 2019 kakkoskierroksen NY Rangers -sarjan ja kaikkiaan toinen seurahistoriassa.

Lisäksi Raannasta tuli kolmas Canes-veskari, joka on torjunut nollat viimeisen 12 vuoden aikana. Samaan ovat kyenneet vuosi sitten Alex Nedeljkovic kakkoskierroksen eräässä ottelussa ja Petr Mrazek kahdesti vuonna 2019.

Ottelun kolmostähti Aho on summannut pudotuspeleissä tehot 4+4, ykköstähti Raannan torjuntaprosentti näyttää häikäiseviä lukemia 94,6.