Chicago Blackhawksilla ei ole tällä hetkellä riveissään ainuttakaan sopimuksen alla olevaa NHL-tason maalivahtia.

Joukkueen GM Kyle Davidson vihjaakin isoilla muutoksilla tulevana kesänä. Erityisesti maalivahtiosasto saa seurapomon erityishuomion. Davidson kauppasi Marc-Andre Fleuryn ja Malcolm Subbanin toisaalle kesken kauden, eivätkä tuoreet kommentit varsinaisesti lupaile hyvää vapaiksi agenteiksi tuloillaan oleville Kevin Lankiselle ja Collin Delialle.

– Meidän on ehdottomasti tuotava NHL-tason maalivahteja sisään. Kevin ja Collin ovat osa keskustelua, mutta vapailla markkinoilla on joitakin nimiä, jotka aiomme katsoa läpi – treidimarkkinoita unohtamatta, Davidson paljastaa The Athleticille.

– Maalivahtiosasto on ehdottomasti alue, johon meidän on keskityttävä.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Blackhawks ei ole toistaiseksi lähestynyt ainakaan Lankista jatkosopimustarjouksella. Seura saattaakin sisäpiirilähteiden mukaan korvata suomalaisen MM-kultasankarin jatkossa farmivahti Arvid Söderblomilla.