Ted Lindsay -palkinto jaetaan NHL:ssä vuosittain pelaajalle, jonka NHL:n pelaajayhdistyksen (NHLPA) jäsenet äänestävät kauden parhaaksi pelaajaksi. Ehdokkaat kyseisen palkinnon voittajaksi ovat nyt julki.

Palkintoon on ehdolla kolme pelaajaa, jotka ovat Nashville Predatorsin puolustaja Roman Josi, Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Auston Matthews sekä Edmonton Oilersin hyökkääjä Connor McDavid.

Menneen kauden runkosarjassa Josi iski 80 otteluun tehopisteet 23+73=96. Matthews paukutti 73 otteluun puolestaan pinnat 60+46=106. McDavid viimeisteli sen sijaan 80 ottelussa peräti pisteet 44+79=123. Josi voitti runkosarjassa puolustajien pistepörssin, Matthews vei maalipörssin ja McDavid koko sarjan pistepörssin.

NHLPA

@NHLPA
The NHLPA has announced the three finalists for the 2021-22 #TedLindsayAward are Roman Josi, @AM34 and @cmcdavid97.

For their outstanding regular-season campaigns, these players received the most votes from their fellow NHLPA members: ply.rs/106e412196f #NHLAwards