Minnesota Wildin pitkäaikainen kapteeni ja suomalaislegenda Mikko Koivu pelasi NHL-urallaan 59 pudotuspeliottelua ja iski niissä tehopisteet 11+17=28. Kyseisellä ottelumäärällään Koivu piti hallussaan Wildin seurahistorian pelattujen pudotuspeliotteluiden kärkipaikkaa.

Nyt Koivu joutuu kuitenkin väistymään kyseisen tilaston kärkipaikalta. Hänen kanssaan tasoihin ovat nousseet niin ikään pitkään Wildia edustaneet puolustajat Jared Spurgeon sekä Jonas Brodin.

Sekä Spurgeonilla että Brodinilla on siis vyöllään tähän mennessä myöskin 59 pudotuspeliottelua. Spurgeon on iskenyt niissä tehopisteet 8+18=26 ja Brodin puolestaan 2+14=16.

Wildin pelit jatkuvat keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Luvassa on ensimmäisen pudotuspelikierroksen viides ottelu St. Louis Bluesia vastaan otteluvoittojen ollessa tasan 2-2. Näin ollen kokoonpanossa ollessaan Spurgeon ja Brodin saavat tililleen uransa 60. pudotuspeliottelun, minkä johdosta he nousevat seuran pudotuspelihistorian kärkipaikalle ottelumäärässä.