Edmonton Oilers pöllytti viime yönä Los Angeles Kingsiä pudotuspeleissä lukemin 8-2. Edmonton johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Draamaa riitti jo ennen ottelun alkua. TSN:n toimittaja Ryan Rishaug jakoi Twitterissä videon Edmontonin aamujäiltä Kaliforniassa. Hallin henkilökunta kieltäytyi antamasta maaleja joukkueen käyttöön, eikä valojakaan ollut laitettu päälle.

Video nostatti välittömästi kohun. Hallihenkilökuntaa syytettiin Edmontonin harjoitusten sabotoimisesta.

Crypto-com areenan puheenjohtaja Lee Zeidman kertoi, että Edmonton oli vain tullutjäälle liian aikaisin. Jatkossa jää hoidetaan harjoittelukuntoon jo 20 minuuttia sovittua aiemmin, ettei sama toistu.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut vain siitä, että hallihenkilökunta olisi jääräpäisesti halunnut pysyä aikataulussa. Jos jää oli vielä märkä, maaliverkot olisivat voineet jäätyä siihen kiinni. Tämä saattoi olla syynä sille, ettei henkilökunta vielä laittanut maaleja paikalleen Edmontonin käyttöön.