Buffalo Sabresin kausi NHL:ssä on sujunut taas samalla tavalla kuin moni muukin aiemmin – eli heikosti. Kun itäisen konferenssin 11:s ei tule yltämään pudotuspeleihin, jäävät ne väliin jo 11:ttä kertaa putkeen.

Joukkueen leiristä esille on noussut kuitenkin muutamia iloisia valonpilkahduksia. Yksi heistä on ruotsalainen suurlupaus, pakki Rasmus Dahlin.

Vuoden 2018 ykköskierroksen ykkösvaraus on nakuttanut sesongin 76 ottelussa komeasti 50 (11+39) pinnaa. Sekä maali-, syöttö- että pistemäärä on pelaajan yhden kauden paras. Dahlin rikkoi 50 pisteen rajan viime yönä Philadelphia Flyersista irronneessa 5-3-voitossa saldolla 0+2.

Dahlinista tuli ensimmäinen 50 pisteeseen yhden kauden aikana yltänyt Sabres-pakki 26 vuoteen. Vertailun vuoksi, toinen Rasmus eli Ristolainen nakutti parhaimmillaan 45 pinnaa kaudella 2016-17.

Lisäksi Dahlin on nyt seitsemäs eri Buffalo-pakki, joka on kyennyt tuo 50 pisteen rajan rikkomiseen. Useammin kuin kerran tässä onnistuivat Phil Housley peräti kahdeksasti sekä John Van Boxmeer kolmesti ja Jerry Korab kaksi kertaa.