Justin Bieber on Toronto Maple Leafsin kuuluisin fani. Vääräleuat uskovat mielipiteitä jakavan artistin läsnäolon tuovan joukkueelle huonoa onnea, mutta hänen osallisuutensa uuden pelipaidan suunnittelussa näyttäisi olleen ainakin paperilla onnistunut kokeilu.

Bieber, hänen omistamansa vaatemerkki Drew House, Adidas, NHL ja Maple Leafs olivat yhteistyössä projektissa, jossa ontariolaisjoukkueelle suunniteltiin uusi pelipaita. Erikoisuutena pelipaidalla on se, että sillä ei ole niin sanottua nurjaa puolta, vaan molemmilta puolilta löytyy suunniteltu kuosi.

Paidasta tuli saman tien Kanadassa ja Yhdysvalloissa NHL:n verkkokaupan myydyin tuote. Maple Leafs piti pelipaitaa New Jersey Devilsiä vastaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa. Tähän ei väitetty kirous ainakaan pätenyt, sillä kotijoukkue vei täyden pistepotin maalein 3-2.

Jos alla oleva Twitter-upotus ei näy laitteellasi, näet kuvan Bieberin luomuksesta tästä linkistä.

Greg Wyshynski

@wyshynski
The top-selling item in the NHL's online retail shops in the U.S. and Canada right now?

The @MapleLeafs #NextGenGame jersey, designed in collaboration with the Leafs, NHL, adidas, @justinbieber and @drewhouse. It makes its on-ice debut tonight.