Arizona Coyotes on kaupannut joukkueestaan lähes kaiken kauppaamisen arvoisen. Ainoa jäljellä oleva nimimies on puolustaja Jakob Chychrun. Siirtohuhut tähtipakin ympärillä ovat käyneet kuumina koko kauden.

TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan tällä hetkellä peräti kahdeksan eri NHL-seuraa on Chychrunin perässä. Dreger mainitsee nimeltä kuusi seuraa, jotka ovat osoittaneet eniten kiinnostusta: Florida Panthers, Boston Bruins, St. Louis Blues, Carolina Hurricanes ja Anaheim Ducks.

Vielä on vaikeaa arvioida, mikä seura Chychrunin lopulta nappaa.

– Siirtotakaraja on enää alla kahden viikon päässä. Asia saattaa ratketa vasta 21. maaliskuuta, Dreger muistuttaa.

Chychrunin tilastot ovat tältä kaudelta vaatimattomat kuten koko Arizonan. 45 ottelussa hän on nakuttanut tehot 5+14=19. Tehotilasto on 23 pykälää pakkasella.