New York Rangersin uskotaan olevan hyvinkin aktiivinen siirtomarkkinoille ennen maaliskuun 21. päivä olevaa NHL:n siirtorajaa.

New York Postin palkittu toimittaja Larry Brooks raportoi, että Rangers on suunnannut katseensa Vancouver Canucksin hyökkääjään J.T Milleriin.

Brooksin mukaan Canucksin sisäisen pistepörssin ylivoimaisesta kärkinimestä täytyy kuitenkin maksaa kovaa hintaa. Tässä kohtaa kuvioihin nousee sopimuksensa tähän kauteen päättävä Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko.

– Rangersillä ei ole ensi kesänä varaa menettää Kakkoa toiseen NHL-seuraan (offer sheetillä) ensimmäisen ja kolmannen kierroksen varausta vastaan. Jos Kakko on tarjolla, sitten vaihtoehtona on hänen vaihtaminen päikseen Milleriin. Rangers voi vaatia vaihtokaupassa Millerin lisäksi varausvuoroa takaisin, Brooks kirjoittaa.

21-vuotias Kakko on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 37 ottelua tehopistein 5+9=14.