Chicago Blackhawksin toimistolla ovi on käynyt viime aikoina tiuhaan. Monet seuran johtohahmot ovat saaneet potkut sen vuoksi, miten he hoitivat Kyle Beachin tapauksen vuonna 2010.

Nyt seurassa on noussut esiin uusi skandaali. Farmijoukkue Rockford IceHogsin johtava fysioterapeutti D.J. Jones ahdisteli seksuaalisesti jäähenkilökunnan jäsentä vuonna 2014.

Asia nousi Chicagon tietoisuuteen marraskuussa 2021. Seura teki oman tutkintansa asiasta ja päätyi erottamaan Jonesin viiden päivän jälkeen. Samalla kaikki tiedot Jonesista poistettiin tietokannoista ja seuran verkkosivuilta. Jones oli ollut Chicagon palkkalistoilla 16 vuotta.

Chicago ei kertonut asiasta julkisuuteen, vaan yritti lakaista asian maton alle. Tapaus nousi esiin osana Beachin oikeusjuttua, joten nyt seura on julkaissut omat kommenttinsa.

– Uuden johtomme alaisuudessa olemme tehneet selväksi, että mikään ei ole turvallisuutta ja henkilökuntamme hyvinvointia tärkeämpää, ja meillä on nollatoleranssi käytössääntöjemme rikkomiselle, seura kertoo.