Carolina Hurricanesin GM Don Waddell on paljastanut uutta tietoa liittyen vuoden offer sheet -sopimuksella pelaavan Jesperi Kotkaniemen jatkosta seurassa.

Waddell kertoi The Athleticin Pierre LeBrunille aloittaneensa jo jatkosopimusneuvottelut suomalaishyökkääjän leirin kanssa.

– Meillä on ollut keskusteluja, en aio kiistää sitä. Olemme vaihtaneet ajatuksia. Pidämme pelaajasta ja tavoitteemme on solmia hänen kanssaan pitkä jatkosopimus. Keskustelimme aiheesta (agentti Markus Lehdon kanssa) viime viikolla ja palaamme asiaan tähdistötauon jälkeen, Waddell paljastaa.

– Löydämme kyllä ratkaisun, joka tyydyttää kaikkia osapuolia, seurapomo jatkaa.

Kotkaniemi on pelannut tällä kaudella 42 ottelua tehoin 9+11=20. Vain reilut 12 minuuttia ottelua kohti pelaava 21-vuotias hyökkääjä kuittaa tästä kaudesta 6,1 miljoonaa dollaria. Seuraava sopimus tulee todennäköisesti pudottamaan porilaisen vuosipalkan lähemmäs miehen todellista arvoa.